Fora (en estat de sense sostre)

Sense sostre a París

Editat per Emboscall dins de la col·lecció Prima Materia. Aquest és un llibre dedicat a Arrels FundacióÉs un procés de lenta mort. La persona constata la impossibilitat de dur a terme els seus anhels més vitals. Al costat de la pobresa econòmica, apareix la pobresa relacional: no ser res per a ningú.

(Fins llavors no va saber realment/ el sentit d’aquella paraula: fora!/ Es quedà palplantat davant la porta/ sense entendre com hi havia arribat./ S’apagà el llum al replà d’una vida./ Hi restà llarga estona i a les fosques,/ mentre a dins se sentia el dia a dia./ Orfe d’espai vital, baixà en silenci/ els graons del seu compte enrere cap/ a un a fora, un vast i infinit a fora.)

Arrels_Logo

Cada lletra és única, com cada un de nosaltres. Per això hem creat una sèrie de tipografies a partir de la lletra de persones que han viscut als carrers de Barcelona. Lletres amb història i personalitat que pots utilitzar per ajudar a les 1.400 persones sense llar que atenem cada any. Coneix el projecte www.homelessfonts.org